Over ons

Loon- en grondwerkbedrijf & Civiele aanneming W. Huijbregts is van oorsprong een familiebedrijf, opgericht door Wil en zijn vader en later geheel door Wil overgenomen. De oorsprong van het bedrijf ligt halverwege de jaren ’80 en begon met één preiponsmachine, gekocht door de vader van Wil. Wil ging hiermee aan de slag bij verschillende tuinders, maar al snel werd hij ook gevraagd om andere werkzaamheden te verrichten. Zo werden er materialen gekocht om te kunnen spitten, frezen en zaaien.

In 1993 verhuisde het bedrijf naar Zundert en in de jaren erna begonnen we met het uitvoeren van grondverzetwerkzaamheden en aangenomen werken. In 1998 werd de eerste loods gebouwd, gevolgd door een tweede in 2005. De nieuwbouw van 2017 betekende een nieuwe stap in de geschiedenis van ons mooie bedrijf.

Sinds januari 2018 hebben we onze intrek genomen in een nieuw pand, dat in de plaats is gekomen van het verouderde kantoor en werkplaats. Door de nieuwbouw zijn we voorzien van alle moderne gemakken en beschikken we onder meer over een bovenloopkraan en smeerpunt. Duurzaamheid stond bij de bouw voorop: zo wordt het pand verwarmd door vloerverwarming uit natuurlijke warmtebronnen. 

In de afgelopen 25 jaar is het bedrijf gegroeid naar een team van 30 werknemers, ieder met hun eigen specialiteiten, maar de informele en familiaire sfeer van de beginjaren is nooit verdwenen.